< Tornar

Aliança Thin Gold · 0,15ct

 570

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 30 diamants naturals:
  • Talla brillant
  • Pes 0,15ct
  • Color E
  • Puresa VVS1
  • Triple Excel·lència (talla, simetria i poliment)
 • Disponible en or blanc i or rosa.

> Descripció

ALIANÇA AMB DIAMANTS EN OR GROC 

Una successió de 30 diamants de 0,005 quirats, certificats per Jordi Rosich, fan d’aquest anell de compromís una peça que és discreta però molt rica alhora. L’harmonia entre el color de l’or blanc, la llum dels diamants -la triple excel·lència de les pedres garanteix la reflexió del 99% de la llum- i la cadència amb què es disposen les pedres sobre la part superior de l’anell composen un conjunt que acaba destacant per l’elegància final. Una joia perfecte per a expressar els sentiments més profunds.

 

ref: A17.E2.0.8.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

contact us
Tens dubtes?