< Tornar

Anell Classik Emerald · 0,50 ct

 2.357 2.675

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 1 Maragda natural:
  • Talla Oval
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Verd
  • Puresa: inclusions típiques de les maragdes naturals
 • 16 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,46 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ANELL D’OR BLANC, DIAMANTS I MARAGDA

Una superba maragda captiva totes les mirades en aquest anell de compromís de la sèrie Eternal de Roosik&Co. Es tracta d’una maragda de 0,50 quirats amb el profund verd característic d’aquestes pedres, que Jordi Rosich -dissenyador de Roosik & Co- ha realçat acompanyant-la amb una sèrie de diamants que conformen una mitja aliança de gran espectacularitat. L’anell Eternal amb maragda es pot realitzar amb les mateixes pedres en mides diferents, per ajustar-se al gust de la persona que l’ha de dur.

Disponible en or groc i or rosa sota comanda.

ref: A17.E3.D.M.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Maragda

El verd exuberant de la maragda ha despertat emocions des de l’antiguitat. El seu nom prové de l'antiga paraula grega pel color verd, "smaragdus". Plini el Vell de Roma va descriure la maragda en la seva història natural, publicada al segle I dC: "... res de verds més verds" era el seu veredicte. Va descriure l'ús de la maragda pels lapidaris primerencs, que "no tenen millor mètode per restaurar els seus ulls que mirant la maragda, el seu color suau i verd reconfortant i eliminant el seu cansament i la seva lassitud". alleujar l'estrès i la tensió ocular. Una de les pedres preferides amb el Peridot verd de Cleòpatra.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.