< Tornar

Anell Hug · 0,40ct

 2.490

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Solitari fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 1 Diamant natural:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.40 ct
  • Color F
  • Puresa VVS2
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ANELL SOLITARI D’OR BLANC I DIAMANT

En el disseny de l’anell de compromís Eternal Hug, Jordi Rosich -joier, clavador i gemmòleg i creador de les joies de Roosik & Co- s’ha inspirat en la imatge d’una abraçada eterna. L’anella d’or blanc s’encorba a banda i banda de forma asimètrica quan arriba a la pedra, com si l’estigués abraçant. El diamant de 0,40 quirats està certificat pel GIA, és de color F, té una puresa de grau VVS2 i compta amb triple excel·lència (talla, simetria i poliment), reflectint el 99% de la llum que hi penetra; Roosik & Co ofereix aquest anell d’or amb altres opcions de diamant. La tendresa i la passió es fan realitat a través d’aquesta joia, destinada a fer sentir l’emoció d’un compromís.

 

ref: A16.S4.040.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

contact us
Tens dubtes?