< Tornar

Anell One · Gold

 525

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Disponible en or blanc i or rosa
  • Disponible amb diamants
  • Ideal per a combinar-la amb anells del mateix model

> Descripció

ANELL HEPTÀGON D’OR GROC

En aquesta joia, Jordi Rosich ha convertit l’heptàgon, el símbol icònic de la marca, en un anell de gran originalitat i força, ideal per a una dona valenta i emprenedora, a qui li agradin les peces poc habituals. És una joia de disseny únic i exclusiu i d’una gran comoditat. És molt versàtil alhora de combinar-lo amb anells heptagonals d’altres colors, com l’or blanc i el rosa, o també amb les seves opcions amb diamants a una o quatre bandes.

Ref: A18.H1.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.