< Tornar

Anell Hepta Crown · Topazi

Col·lecció Blossom

 625

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Topazi natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 1,10 ct
  • Color Blau “Swiss”
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a combinar-la amb anells Glow i Blossik

> Descripció

ANELL HEPTÀGON AMB TOPAZI I EN OR GROC

Un dels protagonistes de la col·lecció basada en la pedra amb un tall exclusiu i dissenyat per Jordi Rosich, l’Heptastone; l’anell Hepta Crown que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina l’or groc amb un Topazi. Sol o en una divertida combinació amb d’altres acabats, l’anell Hepta Crown és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb l’anell Glow o les arracades i penjoll de la mateixa col·lecció.

Ref: A18.B3.TZ.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.

contact us
Tens dubtes?