< Tornar

Anell Bunch Mates · Rose

Col·lecció Blossom

 920

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or groc de 18 quirats.
 • 9 sàfirs naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0.74ct
  • Color Rosa
  • Puresa “Clean”
 • 3 diamants naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,10 ct
  • Color. F
  • Puresa VVS1

> Descripció

ANELL AMB SAFIRS ROSES I DIAMANTS EN OR GROC

Dos penjolls de safirs i diamants composen l’acabament de cadascun dels extrems d’aquest anell Open de la línia Blossom Bunch de Roosik&Co. Treballat en aquest cas en or groc, les gemmes de colors que acompanyen el diamant són safirs en tonalitats roses, uns tons que evoquen els diferents roses que vesteixen els paisatges a la primavera. La desigualtat dels penjolls contribueix a la sensació de naturalitat d’aquesta joia, que agradarà a una dona contemporània, sensible i amant d’una naturalitat discreta però alhora distingida.

 

ref: A17.B5.SR.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.