< Tornar

Anell Bouquet · Lush

Col·lecció Blossom

 625

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 3 Turmalines naturals:
  • Talla Rodona
  • Pes total: 0,54ct
  • Color Rosa, vermell i verd
  • Puresa: inclusions típiques de la turmalina
 • 3 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,03 ct
  • Color: E
  • Puresa VVS
 • Disponible en diferents combinacions d’or i pedres precioses

> Descripció

ANELL D’OR ROSA, DIAMANTS I TURMALINES NATURALS

La delicadesa de l’anell Blossom Bouquet destaca a la col·lecció Blossom de Roosik&Co. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de la marca – ha disposat tres turmalines de diferents tonalitats formant un petit pomell subtilment il·luminat per la presència de tres diamants en alternança. El resultat és una joia que ens transmet tota la bellesa i frescor de les flors acabades de collir. Perfecte per portar sol, amb les arracades o el penjoll a conjunt, la col·lecció Bouquet presenta una harmoniosa combinació de color, subtil i refrescant que agradarà a una dona actual i molt femenina.

 

ref : A17.B2.TU.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.