< Tornar

Anell Dame · Turmalina

Col·lecció Blossom

 1.695

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or Rosa de 18 ct
 • 1 turmalina natural:
  • Talla pera
  • Pes total: 2,57 ct
  • Color rosa
  • Puresa : inclusions típiques de la turmalina natural

> Descripció

ANELL D’OR ROSA I TURMALINA

La utilització de l’or rosa per a la muntura d’aquest anell acompanya perfectament la pedra preciosa, donant-li tot el protagonisme i aconseguint que la joia tingui una imatge molt harmònica. Un anell molt femení, delicat i personal que encisarà una dona sensible i de gustos refinats. Un regal que sorprendrà i que aconseguirà transmetre l’expressió dels sentiments més profunds, fins i tot, els de compromís…

 

ref: A16.B10.TU.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.