< Tornar

Anell Hepta Crown · Quars Rosa

Col·lecció Blossom

 800

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Quars Rosa natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 1,10 ct
  • Color Rosa
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a combinar-la amb anells Glow i Blossik

> Descripció

ANELL HEPTÀGON AMB QUARS ROSA I EN OR GROC

Un dels protagonistes de la col·lecció basada en la pedra amb un tall exclusiu i dissenyat per Jordi Rosich, l’Heptastone; l’anell Hepta Crown que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina l’or groc amb un Quars Rosa. Sol o en una divertida combinació amb d’altres acabats, l’anell Hepta Crown és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb l’anell Glow o les arracades i penjoll de la mateixa col·lecció.

Ref: A18.B3.QR.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Quars Rosa

La presència de titani, ferro o manganès és el què dóna les tonalitats que van del rosat més pàl·lid al rosa fosc i, fins i tot, el vermellós que pot presentar el quars rosa. Aquesta varietat de quars -un mineral molt comú a l'escorça terrestre-. La duresa que té el quars fa que sigui durable; la lluïssor i la diafanitat que té l'ha fet apreciat en joieria des de ben antic. Les tonalitats roses aporten connotacions de tendresa i dolçor a qualsevol joia. A Roosik&Co. el quars rosa llueix en algunes de les peces de la col·lecció Blossom.