< Tornar

Anell Glow · Peridot

Col·lecció Blossom

 565

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Peridot natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik & C0)
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color verd
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a lluir-la en diferents colors o per combinar-la amb els anells Blossik i Heptacrown

> Descripció

ANELL BLOSSOM GLOW

Un dels protagonistes de la col·lecció basada en la pedra amb un tall exclusiu i dissenyat per Jordi Rosich, l’Heptastone; l’anell Glow, que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co.-, combina l’or groc amb un Peridot. Sol o en una divertida combinació amb altres acabats, l’anell Glow és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades i penjoll de la mateixa col·lecció o amb altres anells Glow.

 

Ref: A18.B2.P.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Peridot

El peridot és una de les gemmes anomenades "idiocromàtiques", és a dir, que es troben sempre en un mateix i únic color a la natura, a diferència de la majoria de gemmes, que adopten colors diferents en funció de les substàncies secundàries presents al mineral. És d'un color verd llimona. Els antics egipcis l'anomenaven "la joia del sol", i l'extreien de l'illa de Zabargad, al Mar Roig; de fet, es diu que era la pedra preciosa preferida de Cleòpatra. El viu i fresc color del peridot fa que sigui una gemma idònia per a les joies de la col·lecció Blossom de Roosik&Co.