< Tornar

Anell Biggie

 495

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Anell fet a mà
  • Or groc de 18 ct

> Descripció

ANELL D’OR GROC AMB HEPTÀGON

En aquest anell d’or, he modelat l’heptàgon perquè abraci a la perfecció el dit de la portadora. És una peça de joieria còmoda i molt versàtil. Està pensada per a portar sola, però també m’agrada molt combinada amb els anells heptagonals o les aliances de diamants en or groc. Aquest anell també el treballo amb diamants de talla brillant a banda i banda de l’heptàgon i en diferents tipus d’or i platí, perquè puguis escollir el que més s’adapti al teu estil.

 

Ref: A19.H2.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.