< Tornar

Anell Pink · Safir rosa

 360

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 safir rosa natural:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,06 ct
  • Color: rosa clar
  • Puresa: clean, inclusions típiques dels safirs naturals
 • Disponible amb d’altres pedres precioses

> Descripció

ANELL D’OR GROC AMB SAFIR ROSA

En aquest anell, un heptàgon d’or embolcalla la pedra preciosa i li cedeix tot el protagonisme. L’espurna de color que aporta el safir pàl·lid el fan captivador als ulls de qui el mira i de qui el porta! Una joia subtil i delicada pensada per a combinar-se amb d’altres anells de la mateixa sèrie amb diferents gemmes de colors: robí, maragda, aiguamarina, safir groc, safir blau i diamant.

Ref: A19.H3.SR.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.