< Tornar

Anell Duo

 795

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Anell fet a mà
  • Or groc de 18 ct

> Descripció

ANELL D’OR DOBLE AMB MOTIU HEPTÀGON

Aquest anell doble d’or groc de la col·lecció Heptasik de Roosik & Co planteja en paral·lel una línia neta d’or polit amb una seriació del motiu Heptàgon, l’element icònic de la marca. Un anell treballat exclusivament amb or groc per posar de relleu les formes depurades que són l’essència de la col·lecció Heptasik, inspirades en el racionalisme del segon quart del segle XX, quan l’escola de disseny Bauhaus posava les bases del disseny contemporani al món. Una peça en què la geometria captiva per la seva perfecció formal, amb un estil molt contemporani que harmonitzarà perfectament amb un perfil de dona actual i emprenedora.

 

Ref: A16.H5.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.