< Tornar

Anell Glow · Citrí

Col·lecció Blossom

 565

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Citrí natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik & C0)
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Groc
  • Puresa Clean
 • Ideal per a lluir-la en diferents colors o per combinar-la amb els anells Blossik i Heptacrown

> Descripció

ANELL D’OR I CITRÍ HEPTAGONAL GLOW

Un dels protagonistes de la col·lecció basada en la pedra amb un tall exclusiu i dissenyat per Jordi Rosich, l’Heptastone; l’anell Glow, que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co.-, combina l’or groc amb un citrí. Sol o en una divertida combinació amb altres acabats, l’anell Glow és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades i penjoll de la mateixa col·lecció o amb altres anells Glow.

 

Ref: A18.B2.CI.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.