< Tornar

Anell One · Blanc

 565

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Disponible en or groc i or rosa
  • Disponible amb diamants
  • Ideal per a combinar-lo amb anells del mateix model

> Descripció

ANELL HEPTÀGON D’OR BLANC

En aquesta joia, Jordi Rosich ha convertit l’heptàgon, el símbol icònic de la marca, en un anell de gran originalitat i força, ideal per a una dona valenta i emprenedora, a qui li agradin les peces poc habituals. És una joia de disseny únic i exclusiu i d’una gran comoditat. És molt versàtil alhora de combinar-lo amb anells heptagonals d’altres colors, com l’or groc i el rosa, o també amb les seves opcions amb diamants a una o quatre bandes.

Ref: A18.H1.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.