< Tornar

Anell Heptasik

Col·lecció Heptasik

 595

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Anell fet a mà
  • Or groc de 18 ct

> Descripció

ANELL D’OR GROC AMB MOTIU HEPTÀGON

La bellesa de la geometria és la protagonista absoluta d’aquest anell, que destaca per la puresa del seu disseny, en què Rosich dibuixa amb precisió el perímetre de l’Heptàgon. La línia pura de la figura geomètrica i el treball en metall, sense ornaments afegits, ressalta la bellesa de les formes en una joia que captiva per la seva perfecció formal, amb un estil molt contemporani que harmonitzarà perfectament amb un perfil de dona actual i emprenedora.

 

ref: A16.H3.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.