< Tornar

Aliança Half · Brown

Col·lecció Eternal

 900

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Aliança feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 11 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.70 ct
  • Color “Brown”
  • Puresa ” Clean”

> Descripció

MITJA ALIANÇA DE DIAMANTS BROWN D’OR ROSA

La particular coloració dels onze diamants marrons d’aquesta peça -una varietat de diamant força desconeguda- harmonitza d’una forma molt elegant amb la muntura d’or rosa d’aquest anell de la col·lecció Eternal de Roosik&Co. Jordi Rosich, creador de les joies de la marca, ha pensat en aquest cas en la combinació d’un metall i unes pedres precioses que assoleixen una concordança estètica de gran bellesa. La singularitat de l’anell resultant fa que sigui una peça especialment pensada per a una dona de marcada personalitat, que valorarà el contingut diferenciador d’aquest anell envers les joies més clàssiques.

 

ref:A16.C1.25.DB.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants Marrons

Tot i que el diamant marró és la forma de diamant més habitual a la natura, són força desconeguts; de fet, fins fa relativament poc temps s'utilitzaven sobretot per a finalitats industrials, i ben poc en joieria. Tanmateix, alguns dels diamants singulars més grans del món són diamants marrons, com ara l'Estrella del Sud, el Jubileu d'Or -considerat el diamant tallat més gran del món en l'actualitat-, l'Icomparable o el Lesotho III -que va pertànyer a Jackie Kennedy-. La singularitat d'aquesta pedra preciosa fa que Jordi Rosich l'empri especialment en joies molt personals de la col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.