< Tornar

Anell Bunch Lone · Brown

Col·lecció Blossom

 940

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 8 diamants naturals
  • Talla brillant
  • Pes total: 0.50 ct
  • Color: Brown
  • Puresa VVS1
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)
 • Disponible en or groc sota comanda.
 • Ideal per a combinar-la amb l’aliança Half Brown.

> Descripció

ANELL AMB DIAMANTS MARRONS I EN OR ROSA

En aquest anell de la col·lecció Blossom Bunch de Roosik & Co., Jordi Rosich planteja un penjoll de diamants marrons situat sobre una anella de vores arrodonides treballada en or rosa. L’elegància dels diamants marrons, seleccionats per formar un conjunt amb tonalitats i mides diferents, capta tot el protagonisme de la peça. La incorporació de dos diamants li aporta un punt de lluminositat que dinamitza el conjunt, formant un contrast de clars i obscurs de gran bellesa.

 

ref: A17.B9.BR.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants Marrons

Tot i que el diamant marró és la forma de diamant més habitual a la natura, són força desconeguts; de fet, fins fa relativament poc temps s'utilitzaven sobretot per a finalitats industrials, i ben poc en joieria. Tanmateix, alguns dels diamants singulars més grans del món són diamants marrons, com ara l'Estrella del Sud, el Jubileu d'Or -considerat el diamant tallat més gran del món en l'actualitat-, l'Icomparable o el Lesotho III -que va pertànyer a Jackie Kennedy-. La singularitat d'aquesta pedra preciosa fa que Jordi Rosich l'empri especialment en joies molt personals de la col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.