< Tornar

Anell Bud · Citrí

Col·lecció Blossom

 635

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 1 Citrí natural:
  • Talla Oval
  • Pes total: 1, 70 ct
  • Color: Groc Brandy
  • Puresa: impureses típiques dels citrins naturals

> Descripció

ANELL D’OR ROSA I CITRÍ

Un dels protagonistes de la col·lecció Blossom és l’anell Blossom Bud, que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador i gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co.- combina l’or rosa amb un preciós citrí i composa un conjunt molt fi i de gran bellesa. Sol o en una divertida combinació amb altres acabats, l’anell Blossom Bud és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades Blossom Bud de la mateixa col·lecció i customitzables per encàrrec amb el mateix tipus d’acabats.

 

ref:A16.B1.CI.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.