< Tornar

Anell Bunch Spiral · Nature

Col·lecció Blossom

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 11 Safirs naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.86 ct
  • Color: verd
  • Puresa: “Clean”
 • 49 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.50 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
 • Disponible en or groc i or blanc sota comanda
 • Disponible en diferents combinacions de gemmes i colors.

> Descripció

ANELL D’OR ROSA, SAFIRS VERDS I DIAMANTS

La doble espiral d’aquest anell, que Jordi Rosich ha treballat en or rosa, sosté un enfilall de diamants infinits, com la llum del sol infinita quan penetra en la frondositat de la boscúria. Els safirs verds posen la nota de color a aquesta joia que, tot i la subtilesa que li dona la combinació de tonalitats, no deixa d’enlluernar. La franquesa de les pedres naturals, la puresa de les formes geomètriques i el toc selvàtic dels penjolls en ambdós extrems de l’anella fan d’aquesta joia un disseny que reuneix esplendor i delicadesa alhora.

 

ref: A17.B6.SV.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.