< Tornar

Anell Bunch Lone · Nature

Col·lecció Blossom

 835

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 5 Safirs naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.55 ct
  • Color: verd
  • Puresa: “Clean”
 • 3 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.12 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
 • Disponible en or groc i or blanc sota comanda
 • Disponible en diferents combinacions de gemmes i colors.

> Descripció

ANELL AMB SAFIRS VERDS I DIAMANTS EN OR ROSA

En aquest anell de la col·lecció Blossom Bunch de Roosik&Co., Jordi Rosich planteja un anell de safirs verds i diamants situat sobre una anella de vores arrodonides treballada en or rosa. La puresa dels safirs, seleccionats per formar un conjunt amb tonalitats i mides diferents, capta tot el protagonisme de la peça. La incorporació de tres diamants li aporta un punt de lluminositat que dinamitza el conjunt, formant un contrast de clars i obscurs de gran bellesa.

 

ref: A17.B9.SV.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.