< Tornar

Anell Stone · Swiss

Col·lecció Blossom

 830 930

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Anell fet a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Topazis naturals

> Descripció

ANELL D’OR BLANC I TOPAZIS

Un anell de la col·lecció Blossom de Roosik&Co. on les pedres precioses prenen el paper principal. En aquest cas, els topazis, encadenats un darrere l’altre formant tot el perímetre de l’anell. La muntura d’or blanc acompanya perfectament els topazis, i composa un conjunt harmònic i molt elegant, com una nit estelada. L’anell Blossom d’or blanc i topazis és una joia molt efectista capaç de complaure tots els gustos. Roosik&Co. presenta aquest anell en altres combinacions d’or i pedres precioses, es pot trobar també en or groc i or rosa i diferents gemmes naturals de colors.

 

ref: A16.B9.TZ.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.

contact us
Tens dubtes?