< Tornar

Anell Desire · Rose

 1.295

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 20 diamants:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,40 ct
  • Color E
  • Puresa VVS1
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)
 • Disponible en or groc i or blanc
 • Disponible llisa o amb diamants a un sol costat
 • Ideal per a combinar-la amb anells del mateix model

> Descripció

ANELL HEPTÀGON DE DIAMANTS EN OR ROSA

En aquesta joia, Jordi Rosich ha convertit l’heptàgon, el símbol icònic de la marca, en un anell de gran originalitat i força, ideal per a una dona valenta i emprenedora, a qui li agradin les peces poc habituals. És una joia de disseny únic i exclusiu i d’una gran comoditat. És molt versàtil alhora de combinar-lo amb anells heptagonals d’altres colors, com l’or groc i el blanc, o també amb les seves opcions llises o amb diamants a un sol costat.

Ref: A18.H1.D4.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.