< Tornar

Anell Rhodolite

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell feta a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 1 Rodolita:
  • Talla maragda
  • Pes total: 4,15 ct
  • Color: Vermell granate
  • Puresa “Clean”
 • 64 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,90 ct
  • Color E
  • Puresa VVS

> Descripció

ANELL DE DIAMANTS EN OR BLANC AMB RODOLITA 

La vivacitat d’un granat rodòlit és el centre d’atenció indiscutible en aquesta joia de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., una gemma natural de 4,15 quirats. La pedra s’integra en un plantejament molt contemporani: dos anells de diferent amplada treballats en or blanc i vestits amb 64 diamants de color E, puresa de grau vvs1 i triple excel·lència (talla, simetria i poliment), que sumen un total de 0,90 quirats. El granat rodòlit s’encasta sobre l’anell més estret, compensant així el pes visual de l’anell més ample i assolint un equilibri general que és un dels encerts d’aquesta fantàstica joia.

 

ref:A16.U5

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Granat

Per bé que el granat es pot trobar en gran varietat de colors -groc, taronja, cafè, negre, etc.-, és el color de roig robí el què ha donat més popularitat a aquesta gemma, que va estar terriblement de moda durant els segles XVIII i XIX a Europa -protagonitza moltes joies d'època victoriana-. Utilitzada com a pedra preciosa des de l'Edat del Bronze, és una pedra que pot durar molt de temps gràcies a la seva duresa, que permet, alhora, que es pugui tallar en una gran diversitat de formes. El viu color que presenta convida a utilitzar-lo en joies de tendència, com les creades per Jordi Rosich en la seva col·lecció Blossom.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.