< Tornar

Anell Hepta Puzzle · Diamant

 565

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • 1.60 grams d’or groc massís de 18 ct
 • 1 Diamant natural:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,05 ct
  • Color E
  • Puresa VVS1
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)
 • Disponible sota comanda en or blanc i or rosa

> Descripció

ANELL AMB DIAMANT EN OR GROC

En aquest anell de la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich proposa una interpretació del motiu “Heptàgon”,  la icona de Roosik&Co. Un diamant de 0,05 quirats esdevé un dels protagonistes d’aquest anell original per la seva forma oberta. La gemma encaixaria perfectament en la muntura en forma d’heptàgon que trobem a l’altre extrem de la joia. Dues peces màgiques que encaixen a la perfecció. Treballat en or groc, però també possible en or rosa o blanc, la versatilitat d’aquesta peça la fa un complement bàsic, de gran elegància i subtilesa, tant per a looks casual com en propostes de vestir més formals.

Ref.A18.H2.D.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.