< Tornar

Anell Ivy · Autumn

Col·lecció Eternal

 1.560

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 13 Diamants naturals marrons:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.95 ct
  • Color Brown
  • Puresa Clean

> Descripció

ANELL D’OR ROSA I DIAMANTS BROWN TRIPLE

En aquesta versió de l’anell Eternal Bunch Ivy, Jordi Rosich hi ha traslladat la calidesa de la llum de tardor. L’original muntura en tres braços, treballada en or rosa, sosté els penjolls de diamants marrons que són el motiu central de la sèrie Bunch de Roosik&Co. Al lluir-lo, les composicions de diamants marrons s’ordenen en una gradació que evoluciona de menor a major volum. Les sensacions més afables i acollidores d’un vespre vora el foc reviuen en una joia absolutament captivadora.

 

ref: A17.E6.DB.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants Marrons

Tot i que el diamant marró és la forma de diamant més habitual a la natura, són força desconeguts; de fet, fins fa relativament poc temps s'utilitzaven sobretot per a finalitats industrials, i ben poc en joieria. Tanmateix, alguns dels diamants singulars més grans del món són diamants marrons, com ara l'Estrella del Sud, el Jubileu d'Or -considerat el diamant tallat més gran del món en l'actualitat-, l'Icomparable o el Lesotho III -que va pertànyer a Jackie Kennedy-. La singularitat d'aquesta pedra preciosa fa que Jordi Rosich l'empri especialment en joies molt personals de la col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.