< Tornar

Anell Sinuous · 1,08 ct

 18.900

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Solitari fet a mà
 • Platí
 • 1 Diamant natural:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 1.08 ct
  • Color F
  • Puresa VVS2
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ANELL DE PLATÍ I DIAMANT

Una joia per als més exigents, aquest solitari de la col·lecció Eternal de Roosik & Co respon a la concepció més clàssica d’aquest tipus d’anell de compromís, en què el fulgor del diamant evoca el de les estrelles més brillants. La muntura, treballada en platí, està a l’alçada de la grandesa de la pedra, un magnífic diamant de 1,08 quirats que compta amb el certificat del GIA (Gemmological Institute of America) i reflecteix el 99% de la llum que hi penetra amb una dispersió total. L’anella, modulada amb formes ondulants, aconsegueix un anell de gran delicadesa per a una dona extraordinària.

Disponible en d’altres opcions de diamant i en or rosa, or blanc i or groc.

ref: A16.S7.108.P

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Platí

La presència de platí a la natura és rara -a Sudàfrica, Rússia i Canadà és allà on és més abundant- i per això es tracta d'un metall molt valorat. Igual que l'or, el platí és fàcil de treballar gràcies a la seva ductilitat i mal·leabilitat, i originalment es va utilitzar en rellotges de polsera. Donat que es tracta d'un metall de preu elevat, a Roosik&Co., per exemple, s'utilitza en peces de gran significació simbòlica, com anells de compromís i muntures de solitaris. Precisament, el color blanc d'argent del platí resulta molt harmònic per treballar juntament amb diamants.

contact us
Tens dubtes?