< Tornar

Anell Eternal Crown · 1,00 ct

 17.875 17.900

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Platí
 • 1 Diamant
  • Talla Brillant
  • Pes 1.00 ct
  • Color F
  • Puresa VVS2
  • Triple Excel·lència (talla, simetria i poliment)
 • 30 diamants
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,35 ct
  • Color E
  • Puresa VVS1
  • Triple Excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ANELL DE PLATÍ I DIAMANTS

En aquest anell de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik & Co es planteja un híbrid entre dos clàssics de les joies de compromís: el solitari i la mitja aliança. Un rosari de diamants es disposa en l’anella de platí o d’or blanc i en la corona que sosté el solitari, un diamant d’1,00 quirat certificat pel GIA. Tots els diamants reflecteixen el 99% de la llum que hi penetra i aconsegueixen la màxima dispersió. És una joia per a una dona excepcional, que sabrà entendre la intensa emoció que representa aquest regal i que Roosik & Co ofereix en altres opcions de diamants.

 

ref: A16.S9.D.1.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Platí

La presència de platí a la natura és rara -a Sudàfrica, Rússia i Canadà és allà on és més abundant- i per això es tracta d'un metall molt valorat. Igual que l'or, el platí és fàcil de treballar gràcies a la seva ductilitat i mal·leabilitat, i originalment es va utilitzar en rellotges de polsera. Donat que es tracta d'un metall de preu elevat, a Roosik&Co., per exemple, s'utilitza en peces de gran significació simbòlica, com anells de compromís i muntures de solitaris. Precisament, el color blanc d'argent del platí resulta molt harmònic per treballar juntament amb diamants.