< Tornar

Anell Bud · Sky

Col·lecció Blossom

 635

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 1 Topazi:
  • Talla Oval
  • Pes total: 1, 70 ct
  • Color: Blau cel “Sky”
  • Puresa: impureses típiques dels topazis naturals

> Descripció

ANELL D’OR BLANC I TOPÀS BLAU “SKY”

Un dels protagonistes de la col·lecció Blossom és l’anell Bud, que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co.-, combina l’or blanc amb un topazi blau “SKY”, de subtil tonalitat. Sol o en una divertida combinació amb altres acabats, l’anell Bud és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades Bud de la mateixa col·lecció i customitzables per encàrrec amb el mateix tipus d’acabats.

 

ref: A16.B1.TZK.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.