< Tornar

Aliança Syki Rose

 673 847

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or Rosa de 18 ct
  • Acabat: polit
  • Mides: 2,8 mm x 2 mm

> Descripció

ALIANÇA DE CASAMENT D’OR ROSA

Un anell de casament amb detalls subtils que realcen la seva bellesa, com l’interior arrodonit que, a més, el fa una joia molt còmode i confortable de dur. En la versió femenina s’hi encasten 21 diamants. Aliança disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

ref: AC17.07.28.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.