< Tornar

Aliança Rustik Slim · Núvies

Col·lecció Symphony

 445 571

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • Acabat: exterior mat, interior polit
  • Mides: 2 mm x 2 mm

> Descripció

ALIANÇA D’OR ROSA 

La versió rejovenida d’un clàssic de sempre. Perfils arrodonits i acabats contemporanis en aquesta aliança de casament slim per a uns nuvis actuals i actius. L’interior es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí i en diferents acabats mat i brillant, tant a l’interior com a l’exterior.

Altres detalls de realització: es poden treballar amb les mides 3 mm x 2 mm

 

ref: AC17.04.2.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.