< Tornar

Aliança Taper

 450 565

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Acabat: exterior mat amb laterals polits
  • Mides: 3 mm x 1,65 mm

> Descripció

ALIANÇA DE CASAMENT D’OR GROC 

L’anell de sempre, però amb l’acabat de la banda superior en mat, que li dóna un toc contemporani, i un diamant en la versió femenina. L’interior es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

ref: AC17.01.3.OG

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

contact us
Tens dubtes?