< Tornar

Aliança Syki White

 997 1.255

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Acabat: exterior mat rústic, interior polit
  • Mides: 4 mm x 2 mm

> Descripció

ALIANÇA DE CASAMENT D’OR BLANC

El treball en mat i en polit de la superfície i el lateral respectivament donen el punt de dinamisme en aquesta aliança de casament. En la versió femenina, a més, una harmoniosa línia de diamants a la vora de la banda superior li dóna un aire molt contemporani. L’interior de l’anell es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

 

ref: AC17.07.4.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.