< Tornar

Aliança Stoned

 571 721

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Acabat: exterior mat, interior polit
  • Mides: 2,3 mm x 1,6 mm

> Descripció

ALIANÇA DE CASAMENT D’OR BLANC

Tota la creativitat de Roosik & Co s’expressa en aquesta aliança. La superfícia, picada amb martell de joier, té un acabat mat satinat, que, combinat amb el poliment de la banda interior, composa un joc de textures de gran atractiu. L’interior es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. A la versió femenina, s’hi encasten 6 diamants distribuïts de forma arbitrària. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

S’ofereix la possibilitat de triar el nombre de diamants i la posició.

 

ref: AC17.06.23.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.