< Tornar

Aliança Shark White

 613 757

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or Blanc de 18 ct
  • Acabat: polit
  • Mides: 2,5 mm x 1,9 mm

> Descripció

ALIANÇA D’OR BLANC

Un anell de casament de disseny molt creatiu inspirat en la versió clàssica de l’aliança. Roosik & Co el pot treballar en combinació d’acabat polit i mat, i encastar-hi una sèrie de diamants de mides diferents per compondre una peça única, totalment personalitzada. L’interior es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí. Possibilitat de clavar-hi diamants, i de triar la mida i la posició de les pedres.

ref: AC17.08.OB

 

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.