< Tornar

Aliança Shark Gold · 0,10 ct

 1.129 1.447

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Aliança feta a mà
 • Or Groc de 18 ct
 • Acabat: brillant
 • Mides: 2,5 mm x 1,9 mm
 • 11 Diamants Naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.10ct
  • Color E
  • Puresa VVS1

> Descripció

ALIANÇA SHARK D’OR GROC AMB DIAMANTS 

Un anell de casament de disseny molt creatiu inspirat en la versió clàssica de l’aliança. Roosik & Co el pot treballar en combinació d’acabat polit i mat, i encastar-hi una sèrie de diamants de mides diferents per composar una peça única, totalment personalitzada. L’interior es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí. Possibilitat de clavar-hi diamants, i de triar la mida i la posició de les pedres.

ref: AC17.08.D.OG

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.