< Tornar

Aliança Slim Brown · 0,55 ct

 695

Tens dubtes?

> Descripció

ALIANÇA ETERNAL SLIM D’OR ROSA I DIAMANTS BROWN

Una sèrie de 37 diamants de 0,55 quirats se succeeix tot al volt d’aquest anell amb elegància i finesa. Com a aliança, pot oferir un maridatge perfecte amb un solitari Roosik&Co. de la sèrie Eternal, i composar un conjunt summament exclusiu. El metall es treballa sempre amb formes arrodonides per aconseguir el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí, i diamants d’altres colors.

Altres detalls de realització:

-1,7 mm, amb diamants de 1,5 mm.

-37 diamants de 0,55 quirats (pes total), E, VVS1, triple excel·lència.

 

A17.E2-1,5AURBf

 

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants Marrons

Tot i que el diamant marró és la forma de diamant més habitual a la natura, són força desconeguts; de fet, fins fa relativament poc temps s'utilitzaven sobretot per a finalitats industrials, i ben poc en joieria. Tanmateix, alguns dels diamants singulars més grans del món són diamants marrons, com ara l'Estrella del Sud, el Jubileu d'Or -considerat el diamant tallat més gran del món en l'actualitat-, l'Icomparable o el Lesotho III -que va pertànyer a Jackie Kennedy-. La singularitat d'aquesta pedra preciosa fa que Jordi Rosich l'empri especialment en joies molt personals de la col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

contact us
Tens dubtes?