< Tornar

Aliança Rustik Square

 415 490

Tens dubtes?

> Descripció

ALIANÇA RUSTIK SQUARE D’OR GROC

Una aliança quadrangular i molt creativa, que conjuga la combinació d’amples diferents, i amb la possibilitat d’encastar-hi un diamant en la versió femenina, Els angles s’arrodoneixen per oferir un confort màxim a l’hora de lluir-lo. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

Altres detalls de realització:

-Versió senyor: 4.35 mm x 3,3 mm.

 

ref: AC17.13.H_AUG

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

contact us
Tens dubtes?