< Tornar

Aliança Essence Classik

 451 577

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Aliança feta a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Acabat: polit
  • Mides: 2 mm x 1,85 mm

> Descripció

ALIANÇA D’OR BLANC 

Res més fàcil de portar, i res de més simbòlic alhora. L’aliança Essence de Roosik&Co. està treballada amb els cantells totalment arrodonits, per assegurar una comoditat màxima en portar-la. Al mateix temps, Jordi Rosich -dissenyador de Roosik&Co.- ha reduït les línies compositives de la peça per posar al descobert l’essència de l’aliança, i reforçar així el caràcter simbòlic d’aquesta joia que es duu dia rere dia. El resultat, una aliança discreta, minimalista i absolutament icònica.

 

ref: AC17.18.2.OB

 

 

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.