< Tornar

Aliança Essence Rose

 280 340

Tens dubtes?

> Descripció

ALIANÇA DE CASAMENT D’OR ROSA AMB ACABAT MAT

L’anell de sempre, però amb l’acabat de la banda inferior en mat, que li dóna un toc contemporani. L’interior es treballa arrodonit per dur-lo amb el màxim confort. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

Altres detalls de realització:

– Acabat interior mate, laterals polits.

– Gruix i amplada: 2 mm x 2 mm.

 

ref: AC17.018_AUR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

contact us
Tens dubtes?