< Tornar

Aliança Classik Or Blanc

Col·lecció Symphony

 440 520

Tens dubtes?

> Descripció

ALIANÇA CLASSIK D’OR BLANC 

Els perfils arrodonits garanteixen la comoditat d’un anell d’imatge molt actual gràcies a la superfície plana amb què s’ha tractat, tot i l’estil clàssic del disseny de la joia. Si es desitja, s’hi pot encastar un diamant de 0,02 a 0,05 quirats, per donar un punt més de llum a l’aliança. Disponible en or groc, blanc, rosa o amb platí.

Altres detalls de realització:

-Versió senyora i senyor: 3,5 mm x 1,5 mm.

 

ref: AC17.05_AUB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

contact us
Tens dubtes?