< Tornar

Et presentem l’anell de diamants floral Diamond Rosette

Es un anell de compromís, una aliança de diamants o una flor? És tot a la vegada i tot en particular. Et presentem l’anell de diamants floral Diamond Rosette.

Anells de compromís i aliançes originals

Diamond Rosette és la nova joia que en Jordi ha dissenyat i treballat durant aquestes últimes setmanes al taller. Us agrada?

Anell de diamants original Rosette de Roosik & Co

L’hem batejat així, Diamond Rosette perquè no podem evitar veure una rosa, bella i brillant, quan mirem aquesta peça. Està plena de detalls! Mireu de prop els seus 9 diamants.

9 diamants de l'anell Diamond Rosette de Roosik & Co

 

Un anell de diamants únic

Vuit dels diamants formen la mitja aliança, semblen fulles o pètals, gràcies a la talla tipus “pera”. En Jordi els ha col·locat en la muntura d’or blanc, mirant a esquerra i dreta, com si fossin les fulles que néixen espontànies a la branca de la flor.

El novè diamant, el central, simbolitza la corona de la rosa per la seva talla, brillant, rodona i compacta. La flor no sobresurt en excés i queda mig amagada entre els pètals. Així es converteix en una rosa discreta i elegant, còmoda i, a la vegada, poderosa.

esbós anell

Diamond Rosette és una joia que us aconsellem com anell de compromís o com aliança de casament, ja que el seu disseny es manté dins dels cànons tradicionals d’un anell de diamants i, a la vegada, és molt especial gràcies a la barreja de talles (pera i brillant) en una mateixa peça i en com estan col·locades les pedres.

Aliança de diamants floral perfil Aliança de diamants i de compromís floral Esbós de l'anell en verd

Els diamants són tan lluminosos i fulgents perquè pertanyen a les categories de color transparent (E-F), no contenen impureses (VVS1-VVS2) i gaudeixen de talla excel·lent. Això fa que aquestes gemmes siguin capaces de reflectir el 99,9% de la llum que hi penetra amb una dispersió total.

Anell de diamants original, flor rosa
Diamond Rosette és l’anell de compromís original, l’aliança de forma irregular i la flor que voldríem mirar tota la vida.

En Jordi ha creat aquesta joia inspirant-se en Girona Temps de Flors. Sabeu de què es tracta? Temps de Flors és una exposició floral que es realitza cada any durant el mes de maig a Girona. Durant 10 dies, els patis, carrers i edificis històrics oloren a roses, margarides, petúnies, narcisos… Sense cap dubte, aquests dies donen a la ciutat un aire completament diferent. Sobretot el Barri Vell es converteix en un escenari únic, ple de fantasia i màgia, que incita a fer volar la imaginació.

És molt agradable fer-hi una passejada, sempre i quan pogueu fer-la en les hores menys concorregudes o entre setmana. Ens encantarà que ens saludeu si esteu a la nostra ciutat aquests dies.

Finalment, us fem un petit “spoiler alert”, i és que encara ens queden més sorpreses! Estigueu atents i atentes, perquè en Jordi no només ha treballat una peça floral aquestes setmanes… Dues. Sí. Dues. En breu tindreu més notícies!

Anillos de compromiso originales: diamantes y rosas

Aquí trobareu més detalls de l’anell de diamants floral Diamond Rosette.

Si ho preferiu, podeu trucar-nos o escriure’ns a:  [email protected] i 972 20 47 85. Us ajudarem.

Fins aviat!