Este sitio web tiene ciertas restricciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Eva Olivares

El meu nom és Eva Olivares,
  
tinc 33 anys i vaig néixer a Girona, al barri de Sant Narcís. Vaig estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i després d’una intensa trajectòria en departaments de comunicació d’empreses de diferents sectors, com Abertis, vaig decidir muntar la meva pròpia agència ara fa set anys: EO! Comunicació. Estic casada des de fa nou anys, i amb el meu marit Martí tenim dos fills: en Quim, de cinc anys, i en Pep, d’un any i mig. Són dos nens amb una energia infinita i un somriure permanent als llavis, són el nostre motor.
 
 
La meva gran afició ha estat sempre la cuina. Ja de petita em col·locava a sobre del tamboret per ajudar els meus pares a cuinar. En fer-me gran, aquesta passió va tornar a la meva vida amb força i l’any 2012 vaig obrir el blog Evacuinera. Aquí compartia receptes que il·lustrava amb fotografies del procés d’elaboració. Els posts que hi penjava van començar a tenir molt d’èxit i, l’any 2015, vaig decidir obrir un canal de Youtube amb el mateix nom, Evacuinera. Des de llavors, cada setmana penjo una recepta en vídeo, a vegades, acompanyada de grans xefs de renom com Fran Agudo, del restaurant Tickets, o Joan Roca, de El Celler de Can Roca.

El projecte Evacuinera ha adquirit una gran acceptació entre el públic i el que en un inici era una afició, a poc a poc s’ha convertit en la meva professió. Actualment, també em dedico a crear contingut per a marques gastronòmiques que volen arribar als seus clients gràcies al món audiovisual. Com us podeu imaginar, gaudeixo molt d’aquests projectes en els que puc combinar les meves dues aficions: la comunicació i la cuina.

Sóc una dona molt positiva i amb caràcter, també des de sempre. A l’època de la meva primera comunió estava de moda dur vestits blancs molt grans, quasi de núvia! A mi no em feien el pes. Així que, amb la meva mare, vam comprar un vestit blau fosc, per sota dels genolls i amb estrelletes petites blanques. Quan va arribar el dia esperat i tots entràvem a l’església, el mossèn es va dirigir amb pas ferm i seriós cap als meus pares. Ai, quins retrets ens esperaven... Però no va ser així, els va anar a felicitar per no haver-se deixat endur per les modes i triar un vestit amb personalitat i humil.

És important ser fidel a una mateixa i tenir seguretat per tirar endavant.

 

La família és un gran pilar per a mi. De fet, sempre porto a sobre unes arracades de perles que em van regalar els meus pares i la meva germana quan vaig fer els 30 anys. No me les trec mai, és una manera de dur-los sempre al meu costat. També guardo amb cura i gran estima un conjunt d’arracades i collaret de la meva àvia. Les arracades estan formades per brillants i, al mig, hi tenen un robí. Em recorden aquella empenta i elegància tan característiques de la meva àvia i que sempre tinc present per poder avançar. Gràcies a tots ells i a un bon grapat d’il·lusió (per la feina, la família, la parella) he pogut aconseguir els meus objectius i superar tots els entrebancs.

Sense passió... ja no seria jo!

 

Descarrega aquí el Llibre “Passionate Women”

 

 

Carrito de compras

Todo el stock disponible está en el carrito

Su carrito está vacio.

[[recommendation]]