Este sitio web tiene ciertas restriucciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Compromiso con tu seguridad · Roosik & Covid 19

Qué compromisos tomaremos a partir del 11 e mayo?
 
 
Por Jordi Rosich.
 
Hola, ¿cómo estás? Poco a poco vamos recuperando la normalidad. Estamos contentos de que la situación se estabilice y que pronto podamos reencontrarnos, aunque sea con pequeñas modificaciones.

Como sabes, se levantan algunas de las restricciones vigentes y desde el próximo 11 de mayo retomaremos la actividad con cita previa y atención individual.

Por eso queremos informarte de las medidas que tomaremos desde Roosik & Co para garantizar tu seguridad y la de los miembros del equipo, así como contribuir al control de la propagación del virus.

Los cambios más destacados son:

➻ Te atenderemos siempre con cita previa y atención personalizada.
➻ El horario de atención al público de Roosik & Co cambiará. Nos encontrarás de lunes a viernes de 10 a 14h y de 16 a 19h y los sábados de 10 a 14h.
➻ Puedes concertar cita previa o videollamada por cualquiera de nuestros canales habituales: videollamada, teléfono, WhatsApp, Redes Sociales, correo electrónico o formularios web.

A continuación tienes todos los detalles.

Aprovechamos para agradecer tu apoyo y confianza todos estos días.

COMPRA I ENCARGOS DE JOYAS NUEVAS

+ Si es posible la atención o la compra de joyería online…  

Siempre que sea posible, te agradeceremos que priorices la compra online a través de la web roosik.com

Los productos están ordenados por tipos de joyas o colecciones. Si tienes dudas o deseas una joya especial contáctanos. Ya sabes que nos tienes cerca a través de los canales habituales: videollamada, teléfono, WhatsApp, Redes Sociales, correo electrónico o formularios web.

Estos días, hemos comprobado cómo la videollamada es muy útil porque podremos vernos y sentirnos cerca casi como si estuviéramos sentados en el despacho de la tienda Roosik & Co. Además, nos permite enseñarte las joyas y prendas con toda la seguridad.
 

 

Te ofrecemos dos vías para realizarlas:

1 / Videollamada por Whatsapp: +34 676 64 35 69

2 / Videollamada por Microsoft Teams: solicítala y te enviaremos un enlace privado. Es un sistema muy seguro.

Pídenos cita previa para realizar las VideoLlamadas de forma que te podremos atender con todo el tiempo que te mereces. Hazlo rellenando el siguiente formulario:Concertar Cita Prèvia Roosik & Co

 
 

Si tens dubtes sobre quina talla d’anell escollir…

Tenim la possibilitat de fer-te arribar anelleres a casa perquè ens diguis quina és la teva talla d’anell si no la saps. Contacta’ns a joieria@roosik.com per a sol·licitar-la. 

 
 

Els enviaments, canvis i devolucions són gratuïts

Els enviaments són gratuïts a tot l’estat espanyol. Si tenim la peça feta la rebràs en 24-48 hores a casa. 

Si es tracta d’una joia que hem de fer de nou et contactarem per acordar amb tu la data d’entrega. 

Tingues en compte que aquesta situació excepcional pot ocasionar petits endarreriments en les entregues, preguem que siguis comprensiu en aquest sentit. 

En cas que no t’agradi la joia que has adquirit o prefereixes canviar-la per una altra, no hi ha problema. És un servei totalment gratuït al territori espanyol. Contacta’ns i concertarem la recollida i procedirem al canvi o la devolució dels diners. 

Aquí tens tota la informació amb detall: 

 
 

+ Si NO és possible l’atenció o la compra de joieria online…  

Si no és possible realitzar la compra a través de roosik.com o l’atenció telefònica o telemàtica, t’oferim la possibilitat de fer una visita presencial a la botiga. 

És important que demanis igualment la cita prèvia perquè podrem preparar la teva visita garantint les màximes condicions de seguretat per a tu i per l’equip. 

A més, ens permetrà espaiar-la de la resta de visites concertades i tindrem temps de netejar i desinfectar l’espai i les joies que  t’emprovis. 

 

T’informem que l’horari d’atenció al públic de la botiga Roosik & Co de Girona canvia aquests dies. Pots concertar hores de dilluns a divendres de 10 a 13,30h i de 15.30 a 18.30h i els dissabtes de 10 a 14h.


 

PROCEDIMENTS PER A L’ATENCIÓ O COMPRA DE JOIERIA AMB VISITA PRESENCIAL

→ Evita tocar el timbre de la porta sempre que et sigui possible. El desinfectem després de cada visita, però així accentuem les mesures de seguretat. Pots trucar-nos al telèfon que trobaràs al costat del timbre i t’obrirem la porta. 

→ Un cop dins, a l’entrada tindràs al teu abast mascaretes, guants i líquid desinfectant. T’agrairem que en facis ús.  

→ Realitzarem la visita mantenint les distància de seguretat de 1,5 metres Ens sap greu, no podrem donar-te la mà per a saludar-te. 

→ Estigues tranquil/tranquil·la, totes les joies que desitgis emprovar-te hauran estat netejades i desinfectades prèviament.  

→ Un cop te les emprovis es col·locaran en una safata en quarentena fins que les poguem desinfectar un cop finalitzi la trobada.  

→ Si t’agrada una de les nostres peces i desitges adquirir-la, procedirem a desinfectar-la i embolicarem el teu regal amb guants nous

→ En aquest cas, t’agrairem que el pagament el realitzis amb targetamòbil, transferència bancària o paypal, per evitar l’ús d’efectiu ja que podria ser un focus d’infecció. 

→ Una vegada ens acomiadem, procedirem a la neteja i desinfecció de la botiga i de la zona de treball: taules, cadires, terra, la porta d’entrada, el pany dels aparadors, les claus, els ordinadors, tablets, datàfons, etc.

→ Netejarem totes les joies que hem posat en quarentena. Cada joia desinfectada estarà marcada, a més, amb una etiqueta verda. 


 

RECOLLIDA DELS TEUS ENCÀRRECS DE JOIES NOVES 

+ Si vius a Girona o província…

Si vius a Girona o província, acordarem amb tu un dia i hora per a la recollida de la teva joia, per tal d’evitar que coincideixis amb altres persones en el mateix moment i sigui viable mantenir les mesures i distàncies de seguretat. 

Si és possible t’agrairem que, per tal d’agilitzar les recollides, el pagament restant de la joia el facis per avançat a través de transferència bancària, paypal o web.  

En cas que vulguis fer la transacció per la web i ja hagis avançat diners, et proporcionaríem un codi amb el qual se’t descomptaria l’import ja abonat. 

Si no és possible el pagament per avançat, tindràs la possibilitat de realitzar el pagament de l’import amb targeta de crèdit a la botiga. Desinfectarem el datàfon després de cada ús. 

+ Si vius fora de la província de Girona…

Si ets de lluny, podem enviar-te les teves joies per missatger sense cap cost si vius dins del territori espanyol. Acordem-ho en el moment en què et truquem per a la recollida. 


 

REPARACIONS DE JOIERIA

+ Recollida o entrega de joies per reparar o gravar 

En cas de portar-nos o recollir peces per reparar o gravar, haurem de desinfectar-les tant quan ens les entreguis com quan te les donem.  

Si són peces molt complexes o de difícil neteja no podrem acceptar-les ni reparar-les durant aquests dies. 

Habilitarem una zona per a recollides o entregues ràpides amb mampara de seguretat i concertarem dia i hora perquè puguis venir. D’aquesta manera et podrem garantir que no coincideixis amb altres clients i que haguem tingut temps de netejar el local i les zones de treball.  

Els resguards de les reparacions els recollirem i els entregarem amb guants. Tanmateix, t’agrairem que ens donis el teu consentiment per a poder-te enviar una foto del resguard al teu telèfon mòbil o e-mail. 


 

MESURES DE SEGURETAT DINÀMIQUES

Aquestes mesures de seguretat i organitzatives han estat escrites a data de dimecres 29 d’abril de 2020 i revisades a dia 5 de maig.

Són procediments dinàmics, és a dir, es modificaran, si s’escau, a mesura que sorgeixin noves informacions per part dels Governs i de la comunitat científica.   


 

BENVINGUT/DA DE NOU

Et desitgem una bona tornada a la pre-normalitat. Tenim moltes ganes de veure’t.

Ja saps que per a qualsevol dubte o suggerència, estem a la teva disposició. 

Fins aviat, ara sí.

Jordi Rosich

 
 
 

Contact us

Opcional:

Roosik & Co

¿Necesitas ayuda? Habla con un experto

X

Carrito

Todo el stock disponible está en el carrito