Polítiques de privacitat (CCPA)

L’aplicació que s’utilitza per assegurar el compliment del GDPR / CCPA d’aquest lloc, recopila la vostra IP i l’adreça de correu electrònic per processar les dades. Per obtenir més informació, consulta la Política de privadesa. 

 

Rectificació de dades

Pots utilitzar els enllaços següents per escriure'ns al Gmail i actualitzar les dades del teu compte en cas que no siguin del tot exactes. Recorda utilitzar "Rectificació de dades" i adjuntar el teu nom com a assumpte del correu.
 

Portabilitat de dades

Pots utilitzar els enllaços següents per escriure'ns al Gmail i descarregar totes les dades que emmagatzemem i que fem servir per a una millor experiència a la nostra botiga. Recorda utilitzar "Portabilitat de dades" i el teu nom com a assumpte del correu.
 
Sol·licituds CCPA
Informació personal
Comandes

 
Accés a dades personals

Pots utilitzar els enllaços següents per escriure'ns al Gmail i sol·licitar un informe que inclogui tota la informació personal que emmagatzemem. Recorda utilitzar "Accés a dades personals" i el teu nom com a assumpte del correu.

Sol·liciteu un informe

 
Dret a l'oblit

Pots utilitzar els enllaços següents per escriure'ns al Gmail i eliminar les teves dades personals i altres de la nostra botiga. Tingues en compte que aquest procés suprimirà el teu compte, de manera que ja no podràs accedir-hi ni utilitzar-lo. Recorda utilitzar "Dret a l'oblit" i el teu nom com a assumpte del correu.

Sol·liciteu la supressió de dades personals

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.

[[recommendation]]