This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

La Maragda

La Maragda és la gemma del mes de Maig, associada a persones tranquil·les, serenes i reflexives.
 
 
La Maragda és una varietat del beril que es caracteritza pel seu intens color verd, que evoca la imatge d’un dens bosc bressolat pel vent. Es diu que el color verd ajuda a atenuar dolors visuals, sens dubte la maragda relaxa i fascina alhora.
 
El seu nom ve del grec “Smaragdos”, que vol dir “Gemma verda”, i se la vincula amb persones tranquil·les i reflexives.
 
Creus que la Maragda pot ser la teva pedra preciosa?
 
 

"Les Maragdes són les reines del color verd. Valoro moltíssim endinsar-me a veure les petites inclusions que tenen a dins, formen jardins de gran bellesa... la fan única i exclusiva."

 
És coneguda l’admiració que se sentia per la maragda ja en l’Antic Egipte, en tenim un exemple en Cleòpatra i la seva cort, on no només es remarcava la seva bellesa sinó que també se li pressuposava un poder simbòlic.
 
Però el potent color verd, així com la seva brillantor -producte de les habituals inclusions internes i de la seva cristal·lització-, segueixen sent les seves principals característiques. Evoca la naturalesa millor que qualsevol altra pedra preciosa.
 
És la pedra del mes de maig, mes del renaixement primaveral, i es creu que ajuda a veure la veritat, torna més astut al portador per prendre millors decisions. Pot ser la teva gemma especial?
 
 

Cura de les joies

 
És una gemma que es considera d'una duresa adequada per l'ús quotidià (7.5/8 en l'escala de Moh's), tot i que s’ha de tenir cura d’evitar altes temperatures, productes químics agressius o els canvis bruscos de pressió (com vols en avió). Des de Roosik & Co et recomanem l'ús d'aigua tèbia, sabó i un raspall suau per la seva neteja.
 
 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase