This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Caramels de Reis brillants!

Quins són els teus caramels de Reis preferits? Brillants, divertits, desenfadats, lluminosos… Amb ells tornaràs a sentir la màgia de quan eres petita.

 

Caramel Preciós 1:   Arracades Wish diamants

Per a dones que desitgin aportar més llum al rostre i a la mirada

Aquests dos petits heptàgons brillants, com petites estrelles d’Orient de 7 puntes, il·luminen les teves orelles, rostre i mirada, amb 34 diamants col·locats en una muntura d' or blanc. Dos desitjos complerts per a reviure l’alegria del Dia de Reis.
 

 

Caramel Preciós 2: Anell Bunch Sapphire o Nature

Per a dones de gustos exquisits

Els safirs blaus o verds i els diamants aporten una llum vibrant i exclusiva a aquesta joia de gran originalitat. Pots convertir-lo en el protagonista del teu look d’aquestes festes. Les pedres precioses muntades en una base d’or blanc o groc s’embolcallaran al voltant del dit. Un contrast elegant de llums blanques i de color amb els que enlluernaràs als que tinguis al teu voltant.
 

 

Caramel Preciós 3: Criolles amb safirs blaus

Per a una dona amant de les tendències i conscient de la bellesa que aporten les joies

Un joc subtil entre els safirs blaus i l'aro d'or blanc. Aquestes arracades són molt portables per al dia a dia i també estaran a l’alçada en els looks més formals. Les criolles són un tipus d'arracades molt afavoridores per la llum que dónen al rostre, i mai passen de moda, sempre tornen reinventades. En aquesta versió, les pedres precioses hi aporten personalitat, color i originalitat.
 

 

Caramel Preciós 4: Tiara Crown (0,93ct)

Per a la reina de la festa

Tres. Tres Reis de l’Orient. Tres diamants superbs disposats en forma de corona i un seguici de petits brillants al voltant. Imagina’t per un moment aquest anell col·locat a la teva mà. Sí, t’has convertit en la reina més màgica d’aquestes festes...
 

 

Caramel Preciós 5: Arracades Rose Maragda

Per a una dona natural i seductora, de gustos clàssics i refinats

Les maragdes són mundialment conegudes i admirades pel seu intens color verd. Muntades en aquestes arracades i envoltades d’un rosari de diamants lluminosos, el seu especial to encara es fa més brillant i desitjable.
 

 

Caramel Preciós 6: Penjolls Glow amb pedres precioses de colors

Per a satisfer petits capricis

Maduixa, taronja, poma, pinya, quin et menjaries? Els penjolls Glow són petites joies dolces com caramels, que fan les alegries als nostres capricis. Els trobaràs en quars rosa, citrí taronja, peridot verd o topazi blau. Són fàcils de combinar amb les teves peces de roba del dia a dia. La seva brillantor i lluminositat és única, ja que aquestes gemmes tenen una talla especial, la talla heptagonal, exclusiva de Roosik&Co.
 

 

Caramel Preciós 7: Anell amb granat, turmalina verda i diamants

Per a dones creatives, vitals i captivadores

Un anell únic, una veritable joia. Moviment, expressivitat, força…  representats per dos granats que juguen i parlen en un diàleg preciós. Les dones dinàmiques i originals valoren aquesta peça de disseny molt particular. Més enllà de posar-te’l en les ocasions especials, prova de portar-lo en el teu dia a dia, combinat amb un look més informal com podria ser uns texans blaus i foscos i una camisa o samarreta bàsica de color blanc. L’efecte que produeix aquest contrast és fantàstic.
 

 

Si necessites assessorament personalitzat sobre quines joies poden encaixar més amb el teu estil o peces del 2019 o el de les teves dones properes, escriu-nos a shop@roosik.com o truca’ns al 972 20 47 85

Que passeu una dolça i màgica Nit de Reis i que la seva brillantor us acompanyi la resta del 2019. Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase