This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Els 8 regals més romàntics per a Sant Valentí!

Belles, sublims i plenes de simbolisme… Les joies estan carregades de significat i ens sembla un dels regals més romàntics per a Sant Valentí. Un anell de compromís representa una promesa d'amor. Unes arracades amb pedres precioses de color són una declaració d'estil i personalitat, un penjoll amb una inicial o un missatge gravat es converteix en el nostre amulet de la bona sort…

 

 

Què et direm de les joies si n'estem ben enamorats. No són objectes, són sentiments i emocions brillants que portem a prop del cor cada dia.
 
Aquest és el motiu pel qual regalar joies per a Sant Valentí esdevé un èxit. Són un complement fabulós i alhora, es converteix en la manera de materialitzar un record per a sempre.
 
 

Si necessites idees sobre què regalar per Sant Valentí a les teves "dones" o parelles, t'hem preparat una selecció de joies dolces i romàntiques.

Som-hi!

 

Un “Sí, ho Vull” per Sant Valentí

Anells de compromís d'or rosa

Què et sembla demanar compromís a la vostra parella en un dels dies dels enamorats? Encara que els anells de compromís d'or blanc són els més populars per tradició, t'assegurem que els anells d'or rosa amb diamants les deixen sense alè. Són peces singulars, romàntiques i molt especials. T'atreveixes?

Anell de Compromís Romanticism Rose en or rosa i amb diamants

 

Gotes de Rosada

Anells d'or blanc amb diamants

Romanticisme és... l'anell Dispersée amb les seves 4 gotes de rosada, 4 diamants de gran lluminositat i de diferents mides, col·locats de manera natural i espontània sobre sobre la seva pell.

Anell d'or blanc i diamants Dispersée

 

Rams de Flors

Joies amb pedres precioses i or

Regala-li un bouquet de flors brillant que li duri tota la vida i que sempre que el vegi li recordi a tu. Jordi Rosich va dissenyar la col·lecció Bouquet inspirant-se en les flors que créixen lliurement en la natura i que il·luminen els nostres passejos.

Penjoll Bouquet "5" en or rosa, diamants i turmalines "Natural"
Anell Bouquet en or groc, diamants y turmalines “Natural”
Anell Bouquet Diamond en or rosa, diamants y turmalines “Delicioses”

 

Cireres dolces

Arracades amb quars rosa

Les pedres precioses roses d'aquestes arracades evoquen la flor del cirerer i transmeten tanta tendresa i delicadesa… Ens semblen ideals per a regalar-les per Sant Valentí. Es combinen amb qualsevol look i són molt boniques de lluir tant durant el dia com per a celebrar la romàntica nit dels enamorats.

Arracades Blossom Bud Slender en oro rosa y cuarzo rosa

 

Abraçades apassionades

Collaret Cuddle

Imagina't que t'embolcallen amb una abraçada càlida, bella, única. És una abraçada d'or amb pedres precioses naturals de colors rosats, verds, vermells i diamants. El collaret Cuddle és una peça de disseny espectacular i molt personal que en Jordi va treballar pensant en una dona coqueta, lliure, de gustos molt especials, a qui li encanti brillar i captar l'atenció de totes les mirades.

Collaret Cuddle en or groc, turmalines i diamants

 

Unions renovades

Anells heptagonals

Sabeu que aquests anells s'han convertit en les noves aliances de casament? Són moltes les parelles que intercanvien aquests anells com a símbol de compromís o d'unió. Encertareu segur, tant per a homes com per a dones i, a més, podem gravar algun missatge secret en els anells que acabarà d'arrodonir la celebració.

Anell heptagonal One sense diamants i en or groc

No et preocupis si vols regalar-li un anell i no saps quina és la seva talla,  la primera vegada costa encertar-la i un anell ha d'anar com un vestit a mida. Un cop regalat, l'ajustem tantes vegades com faci falta fins que l'afortunada se'l senti a gust, sense cap cost. Ara bé, si vols afinar el màxim possible, com a orientació et pots descarregar la nostra Guia de Talles i també pots demanar-nos que t'enviem una anellera a casa, aquí tens el nostre contacte Roosik & Co: shop@roosik.com

Esperem haver-te estat d'ajuda i d'inspiració per a trobar els regals més romàntics i originals d'aquest Sant Valentí. Ja només ens queda desitjar-te que sigui un èxit i que gaudiu d'aquesta bona estona plegats amb la teva parella. Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase