This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Què regalar el Dia del Pare? Joies per a homes elegants i fabulosos

Tenim ganes d'expressar tot l'amor que sentim cap als nostres homes, sempre elegants i fabulosos. Volem dir "t'estimo" al nostre pare. Volem dir "t'estimo" a la nostra parella, amic o marit amb qui compartim tantes bones estones, o etapes... com l'arribada d'un nou nadó a la família!
 
És important celebrar els vincles que ens uneixen amb les persones que tenim a prop.
 
 
A Roosik & Co et plantegem dues bones propostes capaces d'expressar els "t'estimo" més sincers per sempre. Són joies per a home, fetes a mà, dissenyades i treballes per Jordi Rosich aquí al taller de Girona. Són opcions elegants i, alhora, especials per a regalar durant  el Dia del Pare, per a celebrar un èxit professional i familiar o un aniversari especial. A més, les durà cada dia ja que són peces molt còmodes que encaixen molt bé amb l'estil de vestir actual. També podem gravar-hi el missatge, data o inicials que vulguis.
  
  

Polseres per a home

Una proposta amb molt d'encant. La treballem en cuir negre, marró o, fins i tot, en colors vius (blau, vermell...). L'acompanyem  d'una peça d'or de 18 quirats. És un heptàgon amb cos i presència, que gira al voltant del cuir com si fos una petita roda de 7 costats. El dissenyem en tots els tipus dor, or blanc, or groc i or rosa.
 
Pel que fa al sistema de tancament, el treballem de dues maneres: una, amb nusos i l'altra, amb dues peces d'or (més segur i perdurable).
 
Aquestes polseres les trobareu a la botiga Roosik & Co de Girona, i també online. Cliqueu aquí per a saber-ne més detalls: Joies per a home o escriviu-nos a joieria@roosik.cat
 
Polsera per a home en cuir i peça d'or · Tancament amb nusos

 

Polsera per a home en cuir i peça d'or · Tancament amb or
Quan el teu home o company es miri els canells pensarà en allò que ha construït i viscut al teu costat.
 
 

Anells d'or per a home

Us assegurem que regalar un anell d'or en forma heptagonal és èxit assegurat. És una joia única en disseny. És un anell que, en la seva versió llisa, porten tant les dones com els homes. També s'ofereix amb diamants a una banda (5 brillants) o a quatre bandes (20 diamants). Són moltes les parelles o pares i fills que s'intercanvien aquest anell d'or original de 7 costats. Moltes vegades ens hem trobat que, més enllà de ser un complement estètic, aquest anell fa la funció d'una aliança, expressa un vincle, un sentiment fort entre dues persones.
 
Anell heptagonal Heptasik One per a home i dona en or blanc

 

El treballem en or blanc, or groc i or rosa. És una joia pensada per a combinar amb d'altres anells que es duguin habitualment com una aliança de casament i hi queda perfecte gràcies al seu disseny minimalista i geomètric.
 
Anell heptagonal Heptasik One per a home i dona en or rosa

 

I aquí, podeu mirar el mateix anell d'or rosa amb diamants a una banda, per si voleu anar de conjunt amb les vostres parelles però amb un toc més brillant.
 
Anell heptagonal Heptasik Wish en or rosa

 

Tingueu en compte que tant a l'anell com a la polsera s'hi pot gravar un petit missatge, una data o unes inicials. Pot ser un detall a tenir en compte per a fer més especial i personal la joia.
 
El dia 19 de març és el Dia del Pare, i també el Dia de l'Ofici. De l'ofici de ser pare, sí, i també marit, company, amic... :)
 
Fins aviat!
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase