This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Penjolls amb inicials o amb diamants? Layering!

Heu sentit a parlar del layering? En moda i joieria, el layering és l’art d’ordenar i superposar diferents peces de roba o joies. És a dir, com combinar diferents penjolls a la vegada, capa a capa, de manera que aquest nou ordre d’elements resulti visualment atractiu.

A part d’aprofitar el layering per expressar el nostre estil i personalitat, també és una bona excusa per a donar un altre aire a les peces que ja tenim. Proveu de combinar dos o més joies de la mateixa família i tindreu la sensació que lluïu una peça nova. Si tenim anells, penjolls, polseres, que us agraden és una llàstima que quedin oblidats als vostres joiers.
 
Aquí us donem algunes idees sobre com aplicar el layering en joieria.
 
 

Layering 1. Penjolls amb diamants 

Si teniu penjolls amb inicials, queden perfectes amb un collaret que contingui un diamant solitari. La força de la reina de les gemmes, el diamant, il·lumina i complementa les peces que tenen un valor tan simbòlic i personal com el penjoll amb les lletres del nostre nom o dels nostres fills.
 
En aquest cas, els penjolls amb inicials amb diamants i en or blanc es porta conjuntament amb un penjoll Heptasik Diamond, també en or blanc, i amb un petit brillant de 0,05 quilats embolcallat en un heptàgon d’or.
 
 

Aquí podeu veure tota la selecció de: Joies amb inicials

 

Layering 2. Penjolls d’or i pedres precioses

Hi ha penjolls que no ens traiem mai perquè combinen amb tot, fomen part de nosaltres. Si algun dia volem variar-los lleugerament sense prescindir-los, podem afegir-hi alguna altra peça que li aporti bellesa o color. Per exemple, podem sumar-li un penjoll amb alguna pedra preciosa rosa, verda, blava, groca, violeta…

Al collaret amb el motiu de l’heptàgon, en or groc, li hem afegit una altra capa: un penjoll amb un safir natural groc. Us agrada?

Feu un cop d'ull als penjolls amb pedres precioses naturals anomenats “Leaf” , els trobareu en or groc, rosa i blanc, i amb gemmes naturals de tots els colors: espineles verdes i roses, granats vermells, roses o verds, safirs blaus o grocs… També els "Glow", amb topazi, quars rosa, peridot i citrí. Els trobareu aquí: Penjolls.

Les pedres li aporten frescura i naturalitat al nostre estil. A més, cadascuna d’elles té un significat i unes propietats úniques que val la pena conèixer. Podeu aprendre'n una mica més a l’apartat de: Gemmes

 

Layering 3. Anells d’or

Us atreviu a portar diferents colors d’or a la vegada? Una bona manera de començar a combinar l’or rosa, l’or groc i l’or blanc és practicar el layering amb els anells heptagonals. Llisos o amb diamants, en Jordi els ha creat per a fer mil i una combinacions. Es poden portar sols, en parelles o de tres en tres, amb diamants o sense, en or rosa, blanc o groc. Quina seria la vostra proposta?

Us confessem una de les nostres preferides: anell d'or blanc heptagonal "One" i sense diamants i l'anell d'or rosa heptagonal "Wish" amb una tira de 5 diamants. I també ens agrada l'encant de l'anell heptagonal groc amb l'anell heptagonal blanc, sense diamants:

Els anells heptagonals poden compartir protagonisme amb els vostres anells habituals. Us assegurem que hi queden perfectes. I és que, en ser peces minimalistes, són fàcils de combinar amb els altres anells del vostre joier.

Layering 4. Anells de compromís i aliances de casament

Un dels layering que més solem veure és quan combineu el vostre anell de compromís amb l'aliança de casament a la mateixa mà. En Jordi, fins i tot, ha dissenyat una aliança de casament amb forma curvada perquè pogueu dur-la amb el vostre solitari. Així les dues peces encaixen a la perfecció.

Finalment, a l’Instagram de Roosik & Co trobareu idees de layering, combinant penjolls amb inicials, amb diamants, amb anells... Existeixen infinitats de combinacions. Seguiu-nos si voleu més inspiració sobre quins penjolls es porten o quins anells i polseres poden combinar-se entre sí.

Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase